Fotograf: Adrian Mitrănescu

 

Alegerea locației pentru nuntă în 2020 și 2021

Echipa Joy Moments a observat câteva trenduri în ceea ce privește alegerea locației pentru nuntă, pe care vi le dezvăluie în ceea ce urmează.

Nuntă intimă

Am observat un interes al cuplurilor de viitori miri pentru nunți intime, de aproximativ 40-80 persoane, în care se pune foarte mult accent pe atmosfera creată și pe conexiunea dintre cei prezenți, pe timpul de calitate petrecut împreună și pe amintirile create. Respectarea tradițiilor de nuntă, clasicul ballroom sau meniul standard de mâncare și băutură nu mai sunt un reper sau un criteriu obligatoriu pentru un număr foarte mare de cupluri.

Fotograf: Ciprian Dumitrescu

Destination wedding

Am constatat o tendință a cuplurilor de viitori miri de a-și dori o nuntă experiență pentru un weekend întreg în care mirii să poată petrece, alături de invitații lor, într-un loc inedit. Aceștia își doresc de foarte multe ori o nuntă la mare, pe plajă, sau o nuntă la munte sau chiar pe munte, atât pentru imagini și cadre de neuitat, cât și pentru conexiunea lor emoțională cu locul respectiv.

Fotograf: Artur Roscolotenco

Nuntă relaxată

Totodată sunt și situații în care mirii optează pentru o nuntă într-un hambar, la piscină sau în grădina unui conac. Totuși, și în aceste cazuri, mirii își doresc, de foarte multe ori, ca petrecerea să înceapă chiar de vineri. De aceea, mirii se orientează fie spre locații care oferă și servicii de cazare, fie asigură cazare pentru invitați în apropierea locației de eveniment.

Fotograf: George Sandu

Activități interactive

Mergând pe această idee de nuntă experiență, în care atmosfera este cea mai importantă, cuplurile de miri își doresc să petreacă timp de calitate cu invitații lor. Prin urmare aceștia optează pentru activități dintre cele mai variate înainte și după petrecerea propriu-zisă din ziua nunții: de la socializare, jocuri de societate, degustare de vinuri în cramă, până la vizitarea împrejurimilor, baie în mare sau piscină la lumina lunii sau chiar plimbări pe munte la răsărit.

 

Sperăm că au fost utile aceste criterii în alegerea locației de nuntă pentru tine.

Joyfully yours,

Iulia Dranca

Joy Moments’ Creator