Foto: George Sandu Photography

Ținutele mirilor

Atunci când își aleg ținutele, mirii își doresc ținute care să le reflecte personalitatea și totodată să fie confortabile, fără să mai țină cont de tradiții sau prejudecăți. Un exemplu bun în acest sens este rochia de mireasă. Astfel, rochiile stil sirenă sau prințesă au rivale serioase în rochii lejere, boeme, din texturi ușoare. În aceeași ordine de idei, costumul mirelui nu mai este clasic negru sau bleumarin, ci poate avea culori diferite și stiluri variate. De asemenea, sunt în continuare foarte apreciate încălțările lejere care sunt de obicei reprezentative pentru stilul nunții, renunțându-se ușor, ușor la încălțările personalizate cu diferite litere sau cuvinte.

Foto: Ioana Porav

Accesoriile miresei

În ultimii ani am constatat că miresele optează din ce în ce mai des pentru bijuterii minimaliste și delicate care să nu le umbrească frumusețea naturală. Totuși, verighetele și voalul miresei sunt elemente „statement”, declarative, pe care se pune un accent important pentru a reflecta personalitatea mirilor.

Foto: Fotodia Studio

Coafura și machiajul miresei

Miresele moderne pun foarte mult accent pe un look minimalist, natural. Acestea își aleg de obicei un machiaj minimalist, în culori naturale, fără să pună neapărat accent pe zona ochilor sau zona buzelor. Coafurile lejere, care lasă impresia de păr proaspăt spălat și necoafat (“hands-off hair”), întregesc look-ul natural al mireselor.

Foto: Wedding Rumours

Bonus: Ținutele cavalerilor și domnișoarelor de onoare

Am observat o tendință ca mirii să nu mai impună anumite culori sau stiluri pentru ținutele cavalerilor și domnișoarelor de onoare, lăsându-le libertatea să-și aleagă singuri culori și modele care să-i reprezinte.

Foto: Ioan Mărgineanu

Alege-ți și tu elementele magice pentru ținuta ta cu personalitate.

Joyfully yours,

Joy Moments