Nuntă la munte sau mountain destination wedding

Ai visat mereu la o nuntă la munte sau o nuntă pe munte? Mirii noștri, Iulia și Dan, și-au dorit o nuntă la munte însă fiecare avea o altă viziune. Cum poți transforma o locație rustică (foarte mult dorită de mire) într-o locație elegantă (așa cum și-a dorit mireasa)? Simplu, nu poți. 😂 Soluția propusă și implementată pentru a echilibra cele două dorințe a fost o nuntă LA munte transformată într-o nuntă romantică, o nuntă de poveste: culori pastelate, flori delicate, lumină caldă, decor primitor, muzică foarte bună, mâncare excepțională și … o ceremonie PE munte.

Ne-a făcut mare plăcere să ne ocupăm de implementarea acestei viziuni echilibrate și a fost nevoie de o muncă în echipă consolidată. Planificarea pentru ceremonia pe munte a necesitat multă grijă și responsabilitate din partea echipei Joy Moments întrucât a fost nevoie să ne asigurăm că transportul pe drumurile de munte se fac în condiții de siguranță pentru toate elementele logistice, detaliile de decor, furnizorii necesari și, bineînțeles, mirii și invitații acesteia.

Primirea invitaților și cazarea acestora s-a făcut începând de vineri când oaspeții veniți din toate colțurile lumii s-au reîntâlnit pentru a sta la povești și glume. Petrecerea a avut loc la Restaurantul Forest din cadrul Hotelului Ioana, unde mâncarea și servirea au fost excelente. Deși o locație rustică, restaurantul a fost transformat într-un cadru desăvârșit de romantic prin multe globuri de sticlă, ghirlande luminoase și lumânări. Pentru decorul meselor s-au folosit culori calde: millennial pink, alb și verde.

Întreaga experiență a fost deosebită atât pentru miri cât și pentru invitații lor datorită deschiderii lor pentru o nuntă altfel.

Mulțumim pentru toată implicarea și atenția deosebită la detalii care au creat o nuntă la munte de poveste:

Organizare, coordonare și concept: Joy Moments

Restaurant și cazare: Ioana Hotels

Decorațiuni, felinare și lumini: Joyful Colors

Buchete, aranjamente florale și detalii floristice: Atelier Interesart

Candy bar & tort: Cofetariile Delice

Logistică: Yes Events, Idyllic Events & Petrisor Events

Fotograf: Artur Roscolotenco

Videograf: AVA Production

Muzica: DJ Gabita & Mariana Tudor Ulianovschi

Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments wedding planner Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments wedding planner Joy Moments wedding planner, Joy Moments wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Momentswedding planner, Joy Moments wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments Nunta la munte, nunta romantica, destination wedding Romania, wedding planner, Joy Moments

Te invit să vizionezi și clipul pentru această nuntă la munte, iar pentru a fi la curent cu clipurile Joy Moments, abonează-te la canalul nostru de YouTube.

 

Joyfully,

Iulia Dranca

Your Joy Moments’ Creator