Conceptul nunții “Perfect Loving Story” ales de acest cuplu superb de miri este despre frumusețea vieții trăită la intensitate maximă, plină de culoare și entuziasm, fără limite sau constrângeri. Povestea nunții lor este, de fapt, chiar povestea vieții lor, prezentată într-o atmosferă de basm, plină de naturalețe vibrantă și pasiune pentru frumos. Conceptul Perfect Loving Story a fost creat în jurul acestei povești de dragoste și implementat astfel încât mirii și invitații lor să retrăiască momentele speciale din viața lor. Copiii lor, de altfel, întruchipează exact aceasta poveste despre viața și iubire.

Decorul și momentele speciale ale nunții au fost inspirate și concepute din pasiunile și experiențele celor doi miri și retrăite din plin alături de invitați. In acest concept a fost integrat (și foarte apreciat) un panou personalizat cu amintiri constând în experiențele mirilor de la îndrăgostiți, la cuplu solid și pânăla familie. Tot în același scop, au fost concepute invitațiile de nuntă, meniurile și tortul nunții care, împreună, au schițat într-un mod foarte emoționant, principalele tablouri ale poveștii de dragoste dintre cei doi miri.

Cei doi miri – personajele principale din Perfect Loving Story –  iubesc natura și experiențele trăite la intensitate maximă, astfel că locația și decorul acesteia au fost gândite pentru a transpune în mod perfect invitații în mijlocul naturii, într-un decor feeric și desăvârșit al începutului de toamnă. Astfel, pentru celebrare a fost aleasă chiar o locație situată într-o pădure din afara orașului; inclusiv drumul de acces și amenajarea acestuia au contribuit decisiv la obținerea emoțiilor dorite.

Elementele florale și de design, în deplină concordanță cu tematica naturii, au scos în evidență atât energiile puternice și culorile desăvârșite ale naturii la început de toamnă, cât și personalitatea vibrantă a celor doi miri, romantismul și trăirile lor emoționante. De altfel, lansarea de lampioane la miezul nopții de către miri și invitați, într-un loc special amenajat în acest sens,  a fost un moment deosebit caracteristic iubirii libere și înălțătoare dintre mirii noștri dragi.

Tematica cromatică abordată pentru această nuntă a completat ambianța evenimentului, frumusețea naturii și, bineînțeles, a reflectat pasiunile celor doi miri.

Perfect Loving Story nu este doar un simplu concept tematic de nuntă, ci este un concept despre viață și frumusețea iubirii atât la început cât și ulterior, în timp.

Vă invit în continuare să vedeți câteva poze descriptive de la acest minunat eveniment.

nunta violet, nunta toamna

nunta familie

nunta rustica nunta violet, nunta toamna

 

buchet mireasa violet galben

lampioane nunta

tort nunta galben violet familie

Cu drag,

Iulia Dranca

Joy Moments Creator

Fotocredit: Pro Movie Photography