Panoramic Vineyard Wedding

E&A si-au dorit o nunta eleganta de 3 zile si 3 nopti la propriu. Au ales ca locatie speciala pentru aceasta „destination wedding” sau nunta experienta, cum ii spunem noi, crama Domeniile Panciu din Jud. Vrancea (la o distanta de aproximativ 3 ore fata de casa), unde au putut caza invitatii pentru a-i avea aproape la toate momentele speciale si activitatile programate.

Petrecerea a inceput de vineri si a tinut pana luni, iar ceremonia religioasa si seara festiva au avut loc sambata. Conceptul propus de „nunta la crama” s-a regasit in cele mai mici detalii, de la fotografiile realizate in vie, butoaie de vin accesorizate elegant si folosite pe post de mese cocktail, pana la place cardurile facute din dopuri de pluta si numerele de masa pe sticle.

Aromele imbietoare de vin, mirosul placut din aer, apusul spectaculos de peste dealuri si vita de vie, au contribuit la o atmosfera speciala si la petreceri repetate pana dimineata. 🙂

Vineyard Wedding este un concept iubit de multi miri iar cu o implementare atenta a detaliilor poate fi deopotriva eleganta si reprezentativa pentru cele mai reusite petreceri.

Wedding Planner & Florals & Decorations: Joy Moments 

Photography: Vali Matei Photography

Joy Moments Wedding Planner & Designer

Joyfully,

Iulia Dranca

Joy Moments’ Creator

Your Romania Wedding Planner