Wedding Concept

Create your wedding identity

 

Wedding Concept este un instrument prin care te ajut să îți personalizezi nunta și să îi creezi propria identitate.

Nunțile obișnuite, tradiționale sunt ușor, ușor înlocuite de nunțile care dezvoltă o anumită tematică proprie mirilor și emoțiilor lor. O nuntă care să rămână în memoria invitaților nu prin faptul că mâncarea a fost gustoasă sau muzica a fost reușită (ceea ce, de altfel, apreciez ca fiind normal pentru fiecare eveniment), ci prin momentele speciale ale nunții.

De aceea, un wedding planner trebuie să fie mai mult decât un simplu organizator, trebuie să devină un artist care să transforme nunta într-un eveniment unic atât pentru miri cât și pentru invitați, cu alte cuvinte un adevărat arhitect de eveniment, un creator de momente.

Wedding Concept, așa cum este gândit, este un produs care are la bază trăsăturile și pasiunile definitorii ale celor doi miri (atât cele care îi apropie, le sunt comune, cât și cele care îi diferențiază), precum și experiențele lor împreună.

Prin prelucrarea acestor informații și coroborarea lor cu dorințele mirilor, eu și echipa Joy Moments îți vom crea conceptul nunții și momentele esențiale ale acesteia. Conceptul nunții trebuie reflectat în cele mai mici detalii, plecând de la mesajul conținut în invitațiile de nuntă și alegerea datei nunții până la amplasarea/decorarea meselor și designul locației de celebrare.

În concret, crearea unui Wedding Concept implică mai multe etape. La început voi identifica pasiunile și experiențele voastre în baza unui chestionar introductiv și a unei discuții pe marginea acestui chestionar. Apoi voi elabora conceptul nunții și momentele dedicate acestuia și, la cererea ta, voi asigura implementarea conceptului nunții astfel încât tu și partenerul tău să vă bucurați din plin de momentul nunții.

Dacă alegi pachetul de organizare integrală a nunții, crearea Wedding Concept este inclusă. Dacă nu dorești și alte servicii, ci te interesează doar crearea Wedding Concept, nu-ți face griji, este posibil și acest lucru. Contactează-mă și află mai multe despre Wedding Concept.