Portofoliu

Nunți organizate de Joy Moments sau în viziunea Joy Moments

Nunțile clasice sunt ușor, ușor înlocuite de nunțile personalizate, care dezvoltă o anumită tematică proprie mirilor și emoțiilor lor. Joy Moments concepe și organizează nunți care să rămână în memoria invitaților prin momentele speciale și personalizate ale nunții, prin identitatea nunții.

Joy Moments s-a remarcat prin concepte personalizate și prin abordarea specială asupra nunții. Joy Moments a răsplătit și va continua să răsplătească încrederea fiecărui cuplu de miri printr-o experiență unică, emoționantă pentru toți cei prezenți.

Nunti by JM

Filozofia Joy Moments

 

Un wedding planner trebuie să fie mai mult decât un simplu organizator, trebuie să devină un artist care să transforme nunta într-un eveniment unic atât pentru miri cât și pentru invitați. Trebuie să creeze o identitate a nunții prin integrarea și reflectarea trăsăturilor definitorii, pasiunilor și experiențelor mirilor în cadrul nunții. Cu alte cuvinte, un wedding planner trebuie să fie un adevărat arhitect de eveniment, un creator de momente.

Aceasta este piatra filozofală pe care eu și echipa Joy Moments o „zidim” atât pentru nunțile organizate propriu-zis de noi (Real Weddings), cât și pentru nunțile concepute în viziunea noastră, pentru inspirația ta (Inspiration Weddings), pe care te invit să le descoperi în continuare: accesează-le (prin click pe) fotografiile de mai jos.

Real Weddings

Inspiration Weddings

Testimoniale