Nunta de iarna

Suntem in plina iarna si, cum nu putine sunt miresele de iarna, mi-am propus sa vin in intampinarea voastra cu inspiratii pentru nunta de iarna.

Atunci cand ne gandim la o nunta de iarna, prima imagine care ne vine in minte este cea a zapezii, a frigului, de unde un prim gand ca fie nu sunt prea multe optiuni de decor, fie cromatica este monotona, limitandu-se la culoarea zapezii.

Poate ca asa este, in acelasi timp sunt sigura ca nu avem nevoie de multe culori sau decoruri impresionante ca sa putem crea o atmosfera magica, de vis. Astfel, in contextul sarbatorilor de iarna, ne amintim de jocurile inocente ale copilariei, de reuniunile de familie, de cadouri, de bucurie si de dragoste impartasite cu cei dragi in jurul bradului si in asteptarea lui Mos Craciun. De aceea, nunta de iarna ne duce cu gandul la inocenta, la dragoste, la miracole, la familie, ceea ce, de altfel, cauta orice tineri care au pornit pe drumul intemeierii unei familii. Si cred cu tarie asta: nunta de iarna are magie, iar aceasta magie nu exista la nuntile din orice alt sezon. Asa ca, dragi miri de iarna, va felicit pentru alegerea pe care ati facut-o.

In cele ce urmeaza vin in ajutorul vostru cu cateva idei si inspiratii pentru nunta de iarna, indiferent daca doriti o nunta rustica sau o nunta eleganta.

Nunta de iarna – in alb si rosu

nunta iarna, nunta rustica, merisor nunta iarna, nunta rustica, merisor

Nunta de iarna – in tonuri de bej si gri

nunta iarna, nunta eleganta, conuri brad nunta iarna, nunta eleganta, conuri brad

Sper ca ati gasit inspiratie si ca ati ales doar ideile care va reprezinta pe voi.

Cu mult drag,

Iulia Dranca,

Joy Moments’ Creator

PS. Pentru inspiratii pentru buchete de mireasa iarna, poti citi mai multe aici.

Foto credit imagine reprezentativa articol : Amber Lynn Photography via Weddingchicks 

Foto credit imagini articol (de la stanga la dreapta, de sus in jos):

Happywedd  / Studio 11 Weddings Photography via Somethingturquoise / Mywedding / Candycakeweddings / Happywedd / Etsy via PinterestHappywedd / Beautiful Bridal / Zev Fisher Photography via Les Fleurs / Katherine Sparks Photography  via Tidewater and Tulle / Martha Stewart Weddings via PinterestSortra / a-Stone Wedding & Lifestyle Photography via Hochzeitswahn / Happywedd / Genevieve Albert Photographe via Weddingbells Julia Newman Photography  via Brides Etsy via Pinterest  / Deer Pearl Flowers / Pure Wow / Deer Pearl Flowers