Lavender & Mint Wedding este un concept de nuntă special construit pentru unii dintre cei mai dragi miri ai noștri și explorează pasiunea lor pentru frumusețea și eleganța desăvârșită a naturii puternic înflorite la sfârșit de primăvară. Astfel, dragostea pentru frumos și natural a celor doi miri s-a transformat într-un concept de nuntă caracterizat prin eleganță, simplitate, romantism.

Cromatica și designul evenimentului au fost gândite astfel încât acesta să cuprindă atât culorile perfecte și feeria magică a câmpurilor de levănțică (lavender) din Toscana, cât și prospețimea delicată a mentei (mint). Culorile calde și parfumul plăcut răspândit au reprezentat o adevărată delectare pentru simțurile oaspeților prezenți și o combinație perfectă pentru mirii noștri, romantici incurabil.

Simbolurile pentru levănțică și mentă s-au regăsit în cele mai mici detalii, inclusiv în aranjamentele florale, buchetul miresei și ținutele domnișoarelor de onoare. Stilul romantic și-a lăsat amprenta asupra evenimentului, plecând de la serviciul religios (pentru care a fost aleasă chiar Catedrala catolică Sf. Iosif, spectaculoasă și primitoare în același timp) și locația aleasă (o sală elegantă de evenimente) până la momentele speciale pregătite pe parcursul nunții și ambianța create de decorurile special organizate. Inclusiv bufetul de prăjituri a fost cu atenție ales și personalizat in sensul aceleiași tematici, completând în mod ideal atmosfera splendidă a evenimentului.

Locația de celebrare a permis pe deplin implementarea conceptului, iar elementele florale, din care nu au lipsit bujorii  – o mare pasiune a miresei, au reflectat perfect frumusețea conceptului ales.

Vă invit în continuare să vedeți câteva poze descriptive de la acest minunat eveniment.

 

nunta menta, nunta lavanda

 

nunta lavanda, nunta menta, buchet mireasa

 

buchet mireasa lavanda aranjament nunta lila nunta mov

 

nunta menta, nunta lavanda, candy bar

 

nunta lila, candy bar lila nunta

 

tort nunta lila verde

Cu drag,

Iulia Dranca

Joy Moments Creator

Fotocredit: Catalin Sirbu