Despre Mine

Imi plac lucrurile simple, frumoase și elegante. Imi place să petrec timp în mijlocul naturii, o permanentă sursă de frumos în viața mea.

Vreau să ofer bucurie

Imi place să privesc oamenii. Mă încarc cu o energie fără limite când văd oameni care iubesc și se iubesc, când sunt înconjurată de oameni fericiți. Vreau să ofer bucurie și să contribui la fericirea celor din jurul meu.

Cred cu tărie că fericirea se măsoară în momente. Mici sau mari, nu contează, să fie de calitate. De aceea, scopul meu este să organizez pentru tine cele mai frumoase și memorabile evenimente sau … MOMENTE, așa cum le numesc eu.

Dacă acest lucru iți dorești și tu, nu întâmplător ai ajuns pe pagina mea. Contacteaza-mă și, împreună cu echipa Joy Moments, te voi ajuta să ai cele mai reușite și fericite momente.

Servicii complete – Joy Moments

În calitate de wedding & event planner, ofer servicii complete de organizare de nunți și de alte evenimente din viața ta sau a apropiaților tăi, precum petreceri private, cereri în căsătorie, cadouri experiențe, surprize pentru cei dragi. Iar dacă încă nu știi prea bine ce sau cum îți dorești, nu te panica, sunt aici să-ți ofer din experiența mea și să te ajut. Îmi place să planific fiecare moment pas cu pas, cu mare atenție pentru detalii, şi să-l văd cum creşte de la ideea de început până la rezultatul final și fericirea de pe chipul tău. E cea mai mare satisfacție pentru mine, e o binecuvântare.

 

În continuare te invit să descoperi cum pot să te ajut

Aici găsești o prezentare a serviciilor Joy Moments iar aici este Jurnalul meu în care prezint multe informații utile pentru nunta ta, pentru momentul tău.

Cu drag,

Iulia Dranca

Creator de momente