I Olive You Baptism

Deși specializarea noastră o reprezintă nunțile, ne ocupăm cu drag și de alte evenimente private, precum botezuri diafane și elegante.

R&A au fost mirii noștri în urmă cu câțiva ani, și ne-au contactat din nou, pentru băiețelul lor, Oliver, dorindu-și o petrecere de botez memorabilă.

Conceptul de eveniment l-am gândit imediat în jurul numelui lui Oliver și a fost tare iubit. I-am atribuit un slogan simpatic: I Olive You, reprezentând practic un leitmotiv al evenimentului. Într-un stil armonios, acesta s-a regăsit în cele mai mici detalii, pornind de la cromatica evenimentului, până la printurile și decorurile realizate în stil mediteraneean, cu crengi și  frunze de măslin. Nu au lipsit mărturiile constând în sticluțe cu ulei de măsline (reprezentând totodată și place cards pentru invitați), tortul decorat în tematică și, bineînțeles, meniul în stil mediteraneean, cu olive & cheese, precum și mult apreciatele fructe de mare.

Părinții micului Oliver nu s-au lăsat mai prejos, R. alegându-și o ținută personalizată cu numele acestuia, iar A. alegându-și o cămașă albă cu design în tematică.

Petrecerea a durat până dimineața târziu, târziu, cu greu s-a încheiat. Voinicul Oliver, bineînțeles, a abandonat petrecerea după tort. 🙂

Multă voie bună și distracție, așa ne place nouă, la orice eveniment!

Wedding Planner, Florals & Decorations: Joy Moments 

Photography: Vali Matei Photography

 

Joyfully,

Iulia Dranca

Joy Moments’ Creator

Your Romania Wedding Planner