Plecând de la pasiunea mirilor, dar și a prietenilor apropiați acestora, pentru natură, pădure și prospețimea dimineții la munte, și îmbinând-o cu elementele magice din universurile din literatura fantasy care îi fascinează, am creat un concept al nunții din lumea basmelor: Fantasy Forest. Ne-a fost, de altfel, foarte simplu să îl implementăm în anul 2017, când culoarea reprezentativă a fost desemnată ca fiind  chiar verdele aprins (greenery) care simbolizează prospețime și naturalețe, început și optimism, fiind astfel în perfectă concordanță cu Fantasy Forest.

Acest concept aduce în mijlocul trăirilor mirilor și a invitaților lor foarte multă emoție vibrantă și naturalețe. Frumusețea mirilor pare naturală, vie, pământească, dar, deopotrivă, ruptă din basmele cu prinți și prințese, hobbiți, elfi și magicieni. A lipsit doar Gandalf, deși Photo Booth – ul personalizat permitea chiar și întruchiparea lui.

Ca și tehnică, conceptul a fost reprezentat în toate elementele esențiale ale nunții, începând cu invitațiile, meniurile, fotografiile de la cabina foto, și continuând cu alegerea și decorarea locației, până la specificul dansului mirilor, perfect integrat în contextul conceptului. De asemenea, playlist-ul customizat cu mare atenție de cei doi miri, cuprinzând, printre altele, și coloane sonore din filme fantasy și romance, a creat contextul ambiental perfect unei atmosfere de basm inducând momente de feerie dedicate invitaților.

Astfel, elementele de magie și basm i-au făcut pe invitați să se simtă copii, să aibă poftă de joacă și energie vibrantă de petrecere, în timp ce elementele pădurii, transpuse, în principal, în culorile nunții, lumini ambientale, set-up și aranjamentele florale, au creat sentimentul unic de eleganță naturală și desăvârșită.

In privința cromaticii evenimentului și aranjamentelor florale, s-au ales nuanțe complementare de alb și verde care să aducă multă naturalețe în peisaj, acestea fiind de altfel și culorile reprezentative pentru cei doi miri.

Fantasy Forest este un concept reușit, ce scoate în evidență într-un mod cât se poate de elegant prospețimea și frumusețea naturii și o introduce într-o atmosferă de basm, în care sunt transpuse trăirile celor prezenți și chiar imaginea întregului eveniment.

În continuare vă invit să vedeți câteva poze reprezentative pentru conceptul Fantasy Forest.

Fotocredit: Ioan Margineanu

nunta verde nunta verde

nunta verde, buchet mireasanunta verde nunta verde nunta verde

nunta verde

nunta verde candy bar candy bar nunta

nunta candy bar tort nunta, tort mint

Pentru mai multe fotografii, va invitam sa vizitati si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/joymoments.ro/

De asemenea, va invitam sa vizionati si clipul pentru aceasta nunta speciala si sa va abonati la canalul Joy Moments de Youtube pentru a fi la curent cu toate clipurile postate.

Cu drag,

Iulia Dranca

Joy Moments Creator