Dragi miri,

Am pregătit pentru voi câteva concepte de decor rustic pentru o nuntă rustică sau pentru o ședință foto cu tematică rustică.

Toate elementele de decor folosite sunt disponibile pentru închiriat, atât împreună, în cadrul unui concept, cât și separat, în funcție de nevoile voastre. Dispunem de variate elemente de decor, începând de la rame, felinare, vaze, cărți, litere Love, și până la scară, scaune sau hamace.

Le puteți avea la nunta voastră, ca decorațiuni individuale sau ca photo corner,  sau chiar la o ședință foto, indiferent dacă aceasta este într-o grădină, în parc, pe malul unui lac, la cort sau într-un hambar.

Contactează-ne pentru un concept personalizat, cu elementele dorite de voi, sau solicită informații despre conceptele deja existente.

Cu drag,

Iulia Dranca

Joy Moments Creator

 

 

 Dacă ți-a plăcut sau ai găsit informații utile, te rog să dai like paginii de facebook.

Dacă apreciezi că aceste informații pot fi de ajutor și unei prietene/unui prieten, te rog să-i distribui acest articol:

Dacă vrei să afli noutăți despre promoții și articolele publicate, te poți înscrie in formularul de mai jos sectiunea "Abonează-te".