M-am gandit sa va prezint cateva inspiratii pentru modele de buchete de mireasa pentru nuntile de iarna intrucat am aflat ca sunt printre noi multe miresici care au nunta iarna iar sezonul rece este in plina desfasurare.

Culorile buchetelor de mireasa in sezonul rece nu sunt foarte variate, ele fiind reduse in general la alb, argintiu sau auriu, tonuri de crem sau gri. Pentru miresele indraznete, recomand combinatia de alb cu rosu, burgundy sau verde, care ne duce cu gandul la Craciun, la natura. Parca deja simt mirosul frunzelor de brad.

Pentru a compensa lipsa varietatii paletei cromatice, puteti da dovada de creativitate si introduce in buchetele voastre, plante care intra in componenta ornamentelor de Craciun, precum conuri de brad, crengute de brad, bumbac, pene, stelute, fundite, matase, fetru, astfel incat buchetul de mireasa sa fie original si reprezentativ pentru voi si tematica nuntii voastre.

Haide sa vedem cateva modele inspirationale de buchete de mireasa pentru nuntile de iarna.

nunta iarna, buchet mireasa

nunta iarna, buchet mireasa nunta iarna, buchet mireasa nunta iarna, buchet mireasa nunta iarna, buchet mireasa, conuri de brad nunta iarna, buchet mireasa nunta iarna, buchet mireasa brad nunta iarna, buchet mireasa conuri brad

Sper ca ati gasit cel putin un model de buchet de mireasa care sa va placa si sa va inspire pentru nunta voastra de iarna.

Cu mult drag, Iulia Dranca,

Joy Moments Creator

PS. Pentru inspiratii de stil si decor pentru nuntile de iarna, poti citi mai multe aici.

Foto credit imagine reprezentativa articol: via Pinterest

Foto credit imagini articol (de la stanga la dreapta, de sus in jos):

Deerpearlflowers / via Pinterest / via Pinterest / Deerpearlflowers  / Elisabeth Millay Photography  via Stylemepretty   / Fabmood  / Amalie Orrange Photography via Companyfortytwo  Pepper Nix Photography via Mountainsidebride  / via Pinterest / via Pinterest / Darling Juliet Photography via Pinterest /  Zev Fisher Photography via Lesfleursandover  / Cedars Flower via InstagramDawn E. Roscoe Photography via Pinterest  / Kay Kroshus Photography via Tahoeunveiled  / Mywedding   / Cattleyachic