Conceptul nunții: Art of Elegance sau Nunta elegantă la rang de artă

Originea acestui concept, de unde îi vine și numele (Art of Elegance sau Nunta elegantă ridicată la nivel de artă), pleacă de la pasiunea celor doi miri pentru eleganță și rafinament, duse la nivel de artă.

Principiile care stau la baza nunții elegante sunt definite prin calitate, bun gust și simplitate, acestea regăsindu-se în toate elementele și momentele nunții. Cheia realizării unei nunți elegante la rang de artă este reprezentată de perfecțiunea detaliilor și design-ului abordat atât la nivelul cromaticii cât și la nivelul momentelor special concepute în cadrul evenimentului.

Eleganța nu poate fi obținută oricum și oriunde, astfel că arhitectura exterioară și interioară a locației de celebrare este prioritară, fiind caracterizată în special prin aspect impunător și călduros în același timp, înălțime, luminozitate.

Decorul și aranjamentele de masă sunt însoțite de lumina ambientală a candelabrelor de cristal care, astfel, oferă un aspect rotunjit, romantic, inspirat, dar blând, în timp ce accesoriile, amplasate cu mare atenție, oferă un aer glamour. În privința accesoriilor, trebuie menționat că un rol important îl joacă sticla, oglinzile, cristalele și metalele fine.

Paleta de culori florale, reprezentând o altă componentă esențială, este păstrată în nuanțe de alb imaculat sau ivory, putând fi completate cu inserții subtile de culori pastelate, calde.

În aceeași linie elegantă, cele mai fine și delicate detalii trebuie incluse și în calendarul evenimentului și meniului oferit, iar atenția față de invitați se demonstrează cel mai bine prin aceste aspecte.

Vă invit să vedeți câteva fotografii inspiraționale în care nunta elegantă este ridicată la nivel de artă.

 

nunta eleganta, pantofi, rochie mireasa

nunta eleganta, natura

nunta eleganta, aranjamente nunta

nunta eleganta, aranjamente flori

nunta eleganta, tort elegant

 

 

nunta eleganta, pantofi nunta, buchet mireasa

nunta elegant, tort elegant, candy bar elegant

nunta eleganta, decor elegant

nunta eleganta, aranjament elegant, invitatie eleganta

nunta elegant, aranjament elegant

Cu drag,

Iulia Dranca

Joy Moments Creator

Fotocredit imagine reprezentativă: Ben the Cake Man via MODWedding

Fotocredit imagini (de la stânga la dreapta, de sus în jos:)

Essense of Australia via PinterestHarriet Wilde  via Love My Dress / Elegant Wedding Invites / Studio EMP via Style Me Pretty / DuWayne Denton Photographer via Wedding Concepts / Idem /  Blaine Siesser Photographer via Style Me PrettyStephanie A Smith Photography via Glamour and Grace / Michael & Carina Photographers via Style Me Pretty Bobette & Belle  via Brides / Bridalore Pinterest / Amalie Orrange Photography via BridesHi Miss Puff  Jana Williams Photography  via Wedding ForwardIkonica Photography via  WedLuxe / Jupiter & JunoJana Williams Photography   via MODWedding / Tim Otto Photography via MODWedding  / Kenichi Nobusue Photography  via Buzzfeed