Termeni și condiții

Termeni si Conditii

Acest document contine termenii si conditiile site-ului joymoments.ro si pentru toate paginile si aplicatiile conexe (inclusiv dar fara a se limita la aplicatia facebook), in continuare denumite impreuna „site-ul joymoments.ro” sau „site-ul”.

Operator al site-ului joymoments.ro este Aida Moments SRL, cu sediul in Str. Drumul Padurea Pustnicu nr. 141A, sector 1, Bucuresti, CUI: 38433400, J40/18440/2017, denumit in continuare „Operator”.

  1. Servicii

Serviciile noastre includ idei, recomandari, consultanta si organizare de nunti, evenimente si alte momente memorabile pentru tine si cei dragi, precum si recomandari de cumparare a unor pachete de produse si/sau servicii furnizate de terte parti denumite „Parteneri”. Site-ul joymoments.ro pune la dispozitie informatiile si serviciile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un anumit moment.

  1. Conditii de utilizare

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, tu, in calitate de Utilizator al site-ului joymoments.ro (denumit in continuare „Utilizator”), esti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu esti de acord cu acesti termeni si conditii, te rugam sa incetezi sa mai folosesti site-ul joymoments.ro.

Folosirea site-ului, precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc „continut”, confirma liberul consimtamant al Utilizatorului de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului. Operatorul isi rezerva dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site, fara o notificare prealabila. Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/ modificari efectuate de catre Operator.

  1. Drepturi de autor

Site-ul joymoments.ro detine drepturile de autor asupra informatiilor si materialelor publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, articolele, logo-urile, filmari. Nu este permisa reproducerea sub nicio forma a oricarei parti din Site-ul joymoments.ro fara acordul expres al Operatorului. In masura in care pe site sunt publicate informatii (descrieri, imagini, logo-uri) care apartin Partenerilor, orice utilizare a acestor informatii este permisa numai cu acordul expres al acestora.

  1. Raspundere Limitata

Operatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru functionarea corecta si continua a Site-ului, a aplicatiilor acestuia, a paginilor web, emailului, software-ului si hardware-ului, activitatii online a altor utilizatori, continutul oricarei informatii postate.

Operatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu poate garanta pentru lipsa virusilor, integritatea sau acuratetea datelor/materialelor furnizate/stocate de site-ul joymoments.ro sau de linkurile disponibile/ accesate de pe acest site.

Site-ul joymoments.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

  1. Obligatiile Utilizatorului

 Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

– sa furnizeze date corecte in accesarea site-ului joymoments.ro si in corespondenta cu Operatorul

– sa nu intreprinda actiuni pe site-ul joymoments.ro ce pot aduce daune site-ului sau Operatorului, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, malware, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe site

– este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea Site-ul joymoments.ro si a partenerilor acestuia

– nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam.

Utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a site-ului este nepermisa si se va pedepsi conform legii. Operatorul isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau modifica accesul oricarui Utilizator la site-ul joymoments.ro sau la oricare parte a acestuia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului site-ului de catre Utilizator.

  1. Protectia datelor cu caracter personal si confidentialitate

Numele tau, adresa de email si telefonul ne sunt necesare pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte sau articole. De asemenea, datele tale si corespondenta purtata cu tine vor putea fi folosite in scopuri promotionale sau de marketing de catre Operator. Pentru ca tu sa poti accesa Seriviciile este posibil ca Operatorul sa trebuiasca sa faca cunoscute adresa de mail, corespondenta precum si alte date de identificare partenerilor nostri.

Prin folosirea site-ului joymoments.ro, Utilizatorul este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul Operatorului si al partenerilor acestuia, pe o perioada nedeterminata de timp. Operatorul informeaza Utilizatorul ca garantiile oferite de lege pentru protectia datelor cu caracter personal pot fi oricand accesate.